Privacy Policy

Privacy Policy

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti, jer će se ona primenjivati na Vas tokom korišćenja našeg sajta www.komleko.rs.

Pristupom, pretraživanjem i korišćenjem našeg sajta, potvrđujete da prihvatate Politiku privatnosti i saglasni ste se njenim uslovima. Ukoliko ne želite da se Vaši podaci koriste kao što je navedeno u Politici privatnosti, trebalo bi da izbegnete da koristite naš sajt.

Za potrebe Zakona o zaštiti podataka ličnosti, Vaše lične podatke prikuplja i obrađuje KOMLEKO PR.

Posetom našem sajtu, saglasni ste da se mogu prikupljati opšte informacije koje ne spadaju u podatke o ličnosti. Web serveri korišćeni u tu namenu mogu da prikupe sledeće podatke: naziv Vašeg Internet provajdera, web stranicu sa koje ste nas posetili, web stranice koje posećujete dok ste na našoj stranici, Vašu IP adresu i slično. Ove informacije mogu da se analiziraju u anonimnom obliku i koriste isključivo u svrhu usavršavanja izgleda, sadržaja i funkcionalnosti naše web stranice.

Vaši lični podaci (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail) se prikupljaju samo ukoliko nam ih Vi dostavite prilikom poručivanja proizvoda ili slanja drugih upita ili zahteva. U tom smislu, popunjavanjem formulara za poručivanje, dajete nam saglasnost da KOMLEKO PR prikuplja i obrađuje sledeće podatke: Vaše lične podatke navedene u formularu za poručivanje i podatke o Vašim porudžbinama.

Podaci prikupljeni u formularu prilikom poručivanja proizvoda će biti korišćeni:

  • za pravilnu pripremu i isporuku Vaše porudžbine i odgovoranje na Vaša pitanja;
    - za unapređenje naših proizvoda;
    - za statistiku, istraživanje tržišta i naše unutrašnje poslove;
    - da Vas obavestimo o promenama na našem sajtu ili o promenama naših usluga;
    - za merenje i procenjivanje efikasnosti oglašavanja naših proizvoda;

Saglasni ste da možemo da sačuvamo kopije svih poruka koje nam pošaljete, kao i podatke o Vašoj porudžbini, koje ćemo čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Vaše podatke o ličnosti nećemo prosleđivati trećim licima I čuvaćemo ih onoliko vremena koliko traje pružanje usluge koju ste zatražili ili za koju ste nam dali odobrenje, odnosno do opoziva Vaše saglasnosti, pod uslovom da to nije u suprotnosti sa pozitivnim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Vi kao kupac ste upoznati sa pravom da u svakom trenutku možete u celosti povući ovu izjavu o saglasnosti. Povlačenjem izjave o saglasnosti u celosti će prestati obrada Vaših podataka kao i registracija kod nas i isti će biti obrisani iz naše evidencije. U tu svrhu, dovoljno je da pošaljete mail na našu adresu pitaj@komleko.rs.

Napominjemo da opoziv pristanka (u celosti ili delimičan) ne utiče na dopuštenost obrade podataka, na osnovu pristanka pre opoziva.

Ukoliko nemate navr[enih 15 godina starosti, pristanak za obradu Vaših podataka o ličnosti mora dati Vaš roditelj ili drugi zakonski staratelj.

Kompanija KOMLEKO PR preduzima sve mere bezbednosti da zaštiti informacije koje ste učinili dostupnim od zloupotrebe, gubitka, uništavanja, promena ili pristupa istim od strane neovlašćenih lica. Kako prenos informacija preko Interneta nije potpuno bezbedan, ne možemo da garantujemo za poptunu bezbednost bilo kog podatka koji je unet na naš sajt i svaki prenos podataka je u tom smislu na Vaš sopstveni rizik.

Bilo kakvo usaglašavanje ili promene koje unesemo u ovu Politiku privatnosti biće objavljene na našem sajtu, pa Vam preporučujemo da povremeno istu proverite.

Saglasni ste da zadržavamo pravo da u svakom trenutku vršimo izmene u Politici privatnosti, samoinicijativno i u slučaju promena pozitivnih propisa.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o našoj Politici privatnosti, kontaktirajte nas na mail adresu pitaj@komleko.rs.